PP Konferencia – Helyezd biztonságba a cégvagyont

Szeretettel meghívjuk a BKIK és a PP Konferenciaközpont Helyezd biztonságba a cégvagyont! című konferenciájára, melyen a SEED Szakmai partnerséget vállalt. Tagtársaink, partnereink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt videókonferenciánkon.

Kedvezményes részvételi díj

11 000 Ft + áfa.  Kuponkód: SZP20

Figyelem! A kedvezmény igénybe vételéhez a Regisztrációs űrlap végén levő „Kupon kód” mezőbe írják be a választott kedvezmény kódját!

Helyezd biztonságba a cégvagyont!

Használj válságbiztos megoldásokat!

 

 

Időpont: 2021. április 15. csütörtök, 9.30–16.00 (aznap és még hat napig nézhető)

Helyszín: Országos élő videókonferencia (interneten, mobilon, tableten)

 

Ne tegyük ki a kockázatos, váratlan körülményeknek a cégvagyont!

Hol van biztonságban a pénzünk, tudásunk és a befektetett tőkénk?

Hogyan vegyük körbe a céget betonbiztos védőfalakkal?

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető!

 

Miről szólunk?

Az utóbbi egy évben megtanultuk, hogy egy szempillantás alatt semmivé lehetnek, eltűnhetnek a gépekben, berendezésekben, ingatlanban, ingóságban és szellemi tőkében megtestesült, folyamatosan értéket termelő javaink.  A világ nagyon bizonytalanná vált. Legyünk nagyon óvatosak! Azonnal biztonságba kell helyeznünk a megteremtett értékeinket. Kezdjük ott, hogy tudjuk pontosan, mekkora és milyen vagyoni érték halmozódott fel a cégünkben! S tegyük meg mindent a biztonságba helyezésük érdekében! Legyünk naprakészek a cég piaci értékekével is.

Sokszínű cégformaváltásban, cégvariációban, befektetési, vagyonkezelési lehetőségben gondolkodhatunk. Sok bevált, biztonságos adózási és pénzügyi előnyökkel járó, költséghatékony megoldást alkalmazhatunk. Szakértő előadóink megismertetnek bennünket az összes vagyon-bevédési lehetőséggel.

Nagy szükségünk lesz rá a jövőben, mert a stabilitás, kiszámíthatóság egy darabig még nem lesz velünk.

Kiknek szólunk?

A videókonferencia előadói sok arcát mutatják meg a biztonságos vagyongazdálkodásnak, az értékek veszélytől megóvása jogi, adózási, gazdálkodási, vagyonmentési lehetőségeinek. Tanuljunk tőlük értékeink biztonságba helyezése érdekében. Várjuk a kkv-döntéshozókat!

 

A konferencia részletes programja és regisztráció

Rendezők:

 

 

 További felvilágosítás és információ:

Tel.: (1) 239 – 9597                                                                                       E-mail: konferencia@ppkonferencia.hu

weboldal: www.ppkonferencia.hu

 

 

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu