Salgótarjánban és Kecskeméten is várja a SEED Alapítvány a vállalkozókat

Június 19-én Kecskeméten fejezi be az Országos Vállalkozói Mentorprogram Személyes Vállalkozási Mentorálás alprojektjét bemutató tavaszi-nyári roadshow-sorozatát a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány. A sorozatnak ez lesz a 8. rendezvénye. Az első rendezvényt Budapesten szervezte meg az Alapítvány, majd ezt követően Szekszárdra, Nyíregyházára, Szombathelyre, Székesfehérvárra, és Szegedre látogattak el a szervezet munkatársai és a meghívott előadók, résztvevők. A kecskeméti rendezvény előtt, június 17-én, a nógrádi megyeszékhelyen, Salgótarjánban találkoznak az Alapítvány képviselői az ottani vállalkozókkal.

A rendezvények célja nem egyszerűen a Személyes Vállalkozói Mentorprogram technikai részleteinek bemutatása, hanem korábbi mentorok és mentoráltak kerekasztal-beszélgetésének keretében annak demonstrálása, hogy miért érdemes akár mentorként, akár mentoráltként részt venni egy ilyen projektben. Nagyon sok szempontot felvetnek ilyenkor a beszélgetőpartnerek, amelyek sokszor meglepetésként hatnak a hallgatóság számára.

Időközben, június elején, megkezdődött a majdani mentoráltak kiválasztási folyamata. Az Alapítvány kiválasztással foglalkozó kollégáinak visszajelzései alapján nagyon elkötelezett, kreatív, a saját cégükért valóban tenni akaró leendő mentoráltak vettek részt az interjúk első körében.

A salgótarjáni rendezvényre <<ITT>>, a kecskemétire pedig <<ITT>> lehet regisztrálni.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu