Sikeres volt az interaktív online nyílt nap

A Személyes Vállalkozói Mentorprogramot népszerűsítendő október 7-én, alkalmazkodva az idők szavához, online interaktív nyílt napon mutattuk be az érdeklődőknek a Személyes Vállalkozói Mentorprogramot. A rendezvényre nagyon sokan regisztráltak, és sokan „el is jöttek”.

Mivel a Személyes Vállalkozói Mentorprogramba még tudunk fogadni Budapesten és Pest megyén kívüli vállalkozókat, úgy döntöttünk, hogy egy online nyílt nap keretében mutatjuk be az érdeklődőknek a programot. Számos csatornán juttattuk el a hírt a vállalkozókhoz, és igyekeztünk nagyon informatív, nagyon gyakorlatias programot összeállítani, olyat, amelyik első kézből ad tájékoztatást arról, miről is szól ez a projekt.

A nyílt napot rövid szavazással indítottuk: arra voltunk kíváncsiak, hogy a résztvevő vállalkozók mit tartanak vállalkozásuk legfontosabb céljának. A legtöbben a bevétel növelésére szavaztak, ezt követte az ügyfélszerzés és a személyes fejlődés lehetősége.

Ezt követően Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a SEED Alapítvány ügyvezető igazgatója mutatta be a mentorprogram kereteit, majd Darók-Jámbor Anita, a program szakmai felelőse osztotta meg a gyakorlatibb jellegű tudnivalókat a nagyszámú érdeklődővel.

Nagyon lényegesnek tartottuk, hogy olyanok is megszólaljanak a nyílt napon, akik ténylegesen részt vesznek a programban, ezért három mentor-mentorált párost kértünk meg arra, foglalják össze és osszák meg a tapasztalataikat a résztvevőkkel. A rövid interjúkban összesen három témára koncentráltunk: a célkitűzésre, illetve arra, hogy ha a körülmények úgy alakulnak, mennyire fontos a rugalmasság a kitűzött cél megváltoztatásában; az alkalmazottból vállalkozóvá válás folyamatára, az e mögött álló motivációkra, illetve az ezt lehetővé tevő feltételek együtt állására; a járvány következtében szükségessé vált online kapcsolattartás jellemzőire. Ez utóbbival kapcsolatosan arra is kíváncsiak voltunk, hogy nem megy-e a folyamat hatékonyságának rovására a kapcsolattartásnak ez a módja.

A nyílt napon számos kérdés érkezett a vállalkozóktól, amelyek legtöbbjére a SEED Alapítvány kollégái már a program folyamán válaszoltak. A legtöbb kérdés arra vonatkozott, hogyan lehet csatlakozni a Személyes Vállalkozói Mentorprogramba, ami azt jelzi, az interaktív nyílt nap elérte a célját.

Az interaktív online nyílt nap felvétele az alábbi linken tekinthető meg: https://www.facebook.com/seed.alapitvany/videos/841732446363517

A Személyes vállalkozói mentorprogramba az alábbi linken keresztül lehet regisztrálni mentoráltként:

www.mentorprogram.seed.hu

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu