Személyes Vállalkozói Mentorprogram – Mentorok kinevezése

December 4-én szakmai megnyitó nappal folytatódik a Személyes Vállalkozói Mentorprogram. Az eseményen részt vesz Dr. György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára is, aki a kormányzat közelmúltban elfogadott kkv-stratégiájának fontosabb irányait ismerteti a hallgatósággal. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a szakmai mentorálás eredményeibe avatja be a hallgatóságot, illetve bemutatja a projekt részét képező pénzügyi és vállalkozói szemléletformálás alprojektet. Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a SEED Alapítvány ügyvezető igazgatója pedig a Személyes Vállalkozói Mentorprogram eddigi tapasztalatait osztja meg az érdeklődőkkel.

Az eseményen sor kerül a Személyes Vállalkozói Mentorprogramba eddig beválasztott mentorok hivatalos és ünnepélyes kinevezésére is.

A rendezvényt kerekasztal-beszélgetés zárja, amelynek keretében mentorok és mentorok beszélgetnek a mentorálásról. Témák: Hogyan zajlik a mentorálási folyamat a gyakorlatban? Hogy érdemes hozzákezdeni és célokat kitűzni? Mi szükséges a sikerhez? 

A szakmai megnyitó esemény részletes programja <<ITT>> olvasható, regisztrálni pedig <<ITT>> lehet.

A Személyes Vállalkozói Mentorprogram október 17-i mentorválasztó rendezvényéről készült kisfilm <<ITT>> tekinthető meg.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu