Személyre szabott programokhoz ismernünk kell az igényeidet!

Ha te is így gondolod, akkor kérlek segítsd egy régi együttműködő partnerünk WINGATE néven, női vállalkozások fejlesztésére indult projektjét egy anonim kérdőív kitöltésével.

A projekt valós problémákra és igényekre kíván választ adni, ezért első lépésként felméri a magyar vállalkozónők szükségleteit is. Az így kapott visszajelzések alapján olyan tananyagokat fejlesztenek, amelyek a későbbiekben elérhetőek lesznek képzések formájában.  

 

A WINGATE  projekt az EGT és Norvég Támogatási Alap a Regionális Fejlesztésért c. forrásból nyert támogatást, amelyből a nemzetközi konzorcium a női vállalkozók, valamint a szintén női üzleti angyal befektetők képzését, tananyag-fejlesztést, valamint a közösségük építését szolgáló online platform létrehozását fogja megvalósítani.

A Konzorcium tagjai Magyarországon az SKC-Consulting Kft. és a Nők/Üzlet/Angyalok Egyesület. További partnerek a szerb Serbian Venture Network (SEVEN), a román National Association of Entrepreneurs (ANAA) és a norvég Kvinner i Business (KIB). Céljuk, hogy egy zöld, versenyképes és elfogadó vállalkozói környezet jöjjön létre Közép-Kelet Európában. Ennek érdekében a WINGATE projekt a régió női vállalkozóit fogja támogatni.

A projekt weboldala angol nyelven készült, de Magyarországon minden felmérés, esemény, tananyag és képzés magyar nyelven is elérhető lesz.

  

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu