SZJA 1% felajánlása a Családi Vállalkozások Országos Egyesülete számára

Tisztelt Támogatónk, Kedves Barátunk!

Azért kérünk, hogy adni tudjunk!
A Családi Vállalkozások Országos Egyesülete által alapított Alapítvány célja: a családi vállalkozás, mint üzleti forma, mint életforma, mint jövőkép (gazdasági – és szociális értelemben) népszerűsítése, a generációváltás folyamatának elősegítése alapítványi eszközökkel és lehetőségekkel.

Másképp fogalmazva: a családi vállalkozások alapítóinak meglévő kompetenciáját, gyakorlati tudástranszferen keresztül átadni a családi vállalkozások új vezetői/tulajdonosi generációjának, elősegítve ezzel a generációváltás könnyebb lebonyolítását és a korszerűbb, gyakorlatorientált üzleti tudás térnyerését annak érdekében, hogy a pályakezdő fiatalok minél magasabb százaléka válassza ezt a fajta boldogulást, maradjon itthon és gyarapítsa Magyarország GDP-jét, gazdasági – és szellemi elitjét.

Sokat tettünk eddig : több felsőoktatási intézménnyel is együtt dolgozunk (Budapesti Gazdasági Egyetem, Miskolci Egyetem, Neumann János Egyetem), segítségükkel és közreműködésükkel ,és a SEED Alapítvánnyal történő folyamatos együttműködés mellett, szeretnénk kialakítani azt az üzleti tudástranszfer online platformot, amely folyamatosan fejlesztett, üzleti tudás tartalommal elégíti ki a fiatal családi vállalkozók és a fejlődni akaró idősebb generáció gyakorlati tudásvágyát.

Ahhoz, hogy többet tehessünk, minden hozzájárulásra szükségünk van és erre a tavaly elnyert közhasznúság lehetőséget is biztosít!

Az Alapítvány honlapja (http://www.csvoe-alapitvany.hu) részletesen taglalja a pályázat útján elnyerhető lehetőségeket, de ahhoz, hogy ezt magas színvonalon és folyamatosan biztosítani tudjuk arra kérjük, hogy 1%-ának felajánlásával csatlakozzon hozzánk.
Tegye ezt azért, mert a saját gyerekeink jövőjéért dolgozunk, azért, mert az ország jövője az életképes családi vállalkozások minél nagyobb számán, a helyi közösségek igényeinek megfelelni akaró vállalkozások színvonalának fejlesztésén is múlik

Mi tudjuk, hogy ez az ügy kiemelten fontos…
Kölcseyvel szólva:  „…hass, alkoss, gyarapíts, s a Haza fényre derül”

Adószámunk: 18647196-1-41

Számlaszámunk: 10100833-61731700-01004004

Köszönjük!

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu