Tarts velünk csütörtökönként Te is! Az Online Vállalkozói Fórum következő témái.

Az Online Vállalkozói Fórum őszi évadjának központi témája a vállalkozások újratervezése, ütésálló vállalkozások működtetése. Ehhez szükséges ismeretek, információk, jó gyakorlatok megosztása során beszélgettünk arról, hogyan hatott a válság a vállalkozásokra, azon belül is a női vállalkozásokra; hogyan tegyük vírushelyzet szempontjából biztonságossá a munkahelyi környezetet; ismét az online térbe szorulva hogyan keltsük fel cégunk és termékeink, szolgáltatásaink iránt az érdeklődést, majd az érdeklődőkből hogyan lehetnek vásárlók, mit kell tudnunk, hogy sikeresen kereskedjünk az online platformokon, és nem utolsó sorban, a fizikai tértől elrugaszkodva hogyan védjünk az adatainkat, ügyfeleink adatait és az általunk létrehozott szellemi tulajdont.

A múlt héten mára már visszavonuló alapítóktól kaptunk mintát arra, hogy milyen gondolat- és érzésvilág segítheti egy sikeres vállalkozás alapjainak letételét, miközben képet kaptunk a ma fiataljainak vállalkozói attitűdjéről is.

E heti témánk a sikeres partneri kapcsolatok megerősítésének egyik eszközéről, az ajándékozási etikettről szól. Felesleges pénzkiadás, vagy befektetés a jövőbe? Mi a sok és mi az elég?

Hallgasd meg velünk és tedd fel egyedi kérdéseidet: https://seed.hu/hirek/online-vallalkozoi-forum-ceges-ajandekozasi-etikett-ajandekozasi-otletek-az-uzleti-eletben

A következő két eseményen két további fontos témát beszélünk át: december 3-án a 2021. évi adóváltozásokról lesz szó, míg az évadzáró eseményen kiosztjuk az év Tudásbarát szervezete 2020 díjakat és egy izgalmas “játék” során megismerhetjük az eltérő generáció eltérő gondolkodásmódját, és a köztük lévő együttműködés fontosságát.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu