Új év, új(ra)tervezés! 2021-ben is folytatódik a Vállalkozói Mentorprogram

Közel 200 fő mentorált választott már maga mellé egy-egy vállalkozói mentort, akivel személyes vállalkozói céljai elérésén dolgozhat. Több programrésztvevő az elmúlt év nem várt fordulatai kapcsán érezhette meg igazán, milyen szerencsés, hogy nem egyedül kell megküzdenie a rá zúduló kihívásokkal és van kivel átbeszélnie a lehetséges új irányt, mérlegelni, mely ötletek lehetnek életképesek, majd ezek megvalósítása során is maga mögött tudhatja mentora támogatását.

Speciális szakmai tanácsadások a programrésztvevőknek

Az idei évtől, az egyéni célok mentén végzett mentori támogatás mellett speciális tanácsadások igénybevételének lehetőségét is biztosítja a program minden mentorált résztvevő számára az alábbi területeken:

  • marketing,
  • jog,
  • értékesítés és tárgyalástechnika,
  • személyes hatékonyság fejlesztés,
  • szervezetfejlesztés.

Egy egész szakértő stáb dolgozik tehát azon, hogy a mentorált sikeresen elérje céljait, megtalálja és stabilizálja helyét a tevékenyégi területén, vagy új területek, piacok felé tudjon nyitni. Olyan ismereteket szerezzen meg, amit tankönyvekből nem lehet megtanulni.

Vállalkozói közösség épül

2021 év nagy pillanata lesz mindenki számára – bízunk benne, már nincs messze- amikor újra személyesen is alkalom nyílik a találkozásra, a vállalkozói-, és a mentoring tapasztaltok megosztására, kapcsolatépítésre. Addig is az online tér adta lehetőségekkel élve ez a platform fog teret adni a tervezett vállalkozói fórumok, tudásmegosztó alkalmak és mentor klubok megrendezésére.

Regisztráció MENTOROK számára

Regisztráció MENTORÁLTAK számára

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu