Új képzéssel bővült a paletta: Fókuszban a vállalkozásom!

Vállalkozóvá válni, vállalkozást indítani bátorságot és tudatosságot igényel. A vállalkozói léttel járó előnyök – és hátrányok –, valamint az üzleti környezet ismerete, ahol vállalkozóként működni kell, az üzleti ötlet kiforrottsága, a belső és külső erőforrások feltérképezése, valamint a vevők elérése, megszólítása minden vállalkozást indító számára ugyanolyan kihívás.

Hogy ebben segítséget nyújtsunk, oktató trénereink kidolgozták a Fókuszban a vállalkozásom! elnevezésű, 4 napos tréninget.

Kiknek ajánljuk:

  • fiataloknak, akik felsőfokú tanulmányok mellett/után vállalkozást indítanának,
  • munkavállalóknak, akik vállalkozói ambíciókkal bírnak, de hiányzó ismeretek és magabiztosság hiányában nem mernek kilépni az alkalmazotti létből,
  • akik vállalkozást főállás mellett működtetnek, de szeretnének belőle többet kihozni,
  • akiknek fontos a társadalmi problémák kezelése, de tudják, hogy azt fenntartható módon, hosszú távon profitábilis vállalkozási keretek között lehet megvalósítani,
  • 50+ feletti hölgyeknek és férfiaknak, akik úgy érzik, munkavállalóként már elérték a céljaikat, de második karrierként, építve a szakmai tudásukra vállalkozásban folytatnák tevékenységüket.

A tréning célja, hogy vállalkozás alapítását tervező, illetve kezdő vállalkozók számára átfogó ismeretet nyújtson a vállalkozás során tapasztalható szituációkról, a vállalkozás életciklusának kezdeti fázisában kulcsfontosságú piaci és vállalkozás-menedzsment összefüggésekről. A tréning során a résztvevők általános vállalkozói ismereteket szereznek, elmélyülnek az üzleti és pénzügyi tervezés módszereiben, a termék, illetve szolgáltatások bevezetése, fejlesztése során kulcsfontosságú marketing technikákban, módszerekben. A tréning során egyaránt találkoznak a résztvevők ismeretmegosztással, interaktív problémamegoldással, specifikus technikák elsajátítását lehetővé tévő gyakorlatokkal is.

A tréning négy modulból áll:

  1. Vállalkozói önismeret
  2. Üzleti tervezés
  3. Marketing
  4. Pénzügyi tervezés

A modulokon megszerezhető ismeretek egymást követő 4 napon keresztül állítják fókuszba a vállalkozásokat.

Időpont: 2019. november 12-15. Naponta: 9:00-16:15

Jelentkezni 2019. november 8-áig lehet.

<< JELENTKEZEM >>

További részletek: afabian@seed.hu 

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu