Újra elérhetők egynapos online képzéseink a digitalizáció és üzleti modellezés témakörökben

Egynapos online képzések a SEED Alapítványnál
” Mindenképpen nagyobb rálátásom lett a digitális világra és sok mindent be is tudok majd építeni a vállalkozásomba.”  

” Sok újdonság volt számomra, és ha valamelyik területen több tudásra lesz szükségem, akkor most már tudom, hogy merre induljak.” 

” Átfogó képet adott – kontextusba helyezte a digitalizálás témáját, emellett mégis nagyon sok gyakorlati praktika, hasznos info is volt, hogy tudjuk, milyen eszközöket érdemes használni, nagy segítség.” 

“Jó ötletnek tartom, hogy előre kaptunk egy fogalomszótárt, így fel tudtam készülni és jobban tudtam követni a tréninget.”

Így értékelték az idei digitális tréningen résztvevők a képzés hasznosságát.

 

A SEED Alapítvány 30 éve segít a vállalkozóknak a kornak megfelelő vállalkozói tudás megszerzésében. Ennek érdekében fejlesztette ki egynapos digitális képzéseit is, amelyekre májusban és június elején lehet jelentkezni:

Mi sem aktuálisabb kérdés napjainkban, mint a távmunka, hiszen a foglalkoztatottak nagy része ma home office-ban van, azaz otthonról, elektronikus csatornákon keresztül dolgozik. A kurzus szervezői úgy vélik, hogy a hatékonyságról a távmunka miatt nem kell lemondani, hanem még fokozhatjuk is azt. A kurzus célja, hogy felhívja a vállalkozók figyelmét arra, hogy a megváltozott gazdasági körülmények újfajta mechanizmusokat igényelnek mind a munkavállalókkal, mind a partnerekkel való kapcsolattartásban.

A június 3-i képzésre május 31-én éjfélig lehet jelentkezni a következő linken:

A távmunka is legyen teljes értékű! – együttműködés az online térben

 

A hatékonyság mérhető! – ár-érték alapon hozott döntések című kurzusunk célja, hogy vállalkozások döntéshozóinak láthatóvá tegyük azokat az eszközöket és mérlegelendő körülményeket, amelyeket figyelembe véve tudatos, ár-értékalapú döntéseket hozhatnak. A kurzuson a következő témák kerülnek terítékre: a láthatóság fontossága; nem tervezett költségek; infokommunikáció; saját hírcsatorna; üzletélénkítés; a hatékonyság növelése; mesterséges intelligencia.

A képzés időpontja 2020. június 10. Jelentkezni 2020. június 7-én éjfélig lehet a következő linken:

A hatékonyság mérhető! – ár-érték alapon hozott döntések

 

Egy vállalkozás tudatos, jól megtervezett felépítése fél siker. A SEED Alapítvány mindig is nagy súlyt helyezett arra, hogy a vállalkozók erős alapokra építsék fel a vállalkozásukat. A  SEED Alapítvány valamennyi vállalkozói körnek kínálja egynapos képzését, ezzel egyidejűleg korábbi Dobbantó tréningen résztvevő hölgy vállalkozók is aktualizálhatják üzleti modelljüket, előtérbe helyezve a jelenleg változó körülményeket.

Feldolgozásra váró témák:

  • Hogyan változik a vállalkozás értékajánlata?
  • Ügyfélszegmensek változó igényei
  • Partnereink, beszállítóink változó folyamatai
  • Új célcsoportok feltérképezése
  • Vizuális modellezés, online eszköz segítségével

Időpont: 2020. június 4. Jelentkezni 2020. június 1-jén éjfélig lehet a következő linken:

Online Business Model Canvas workshop

 

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu