Újragondoltuk a tanácsadói tevékenységünket is

A programjaink és az egyéni megkeresések során szerzett tapasztalataink alapján a szakértő kollégákkal újragondoltuk a tanácsadói tevékenységünket is. Ennek eredményeként 8 speciális területen, mind csoportos, mind egyéni formában elérhető tanácsadási alkalmakon állunk rendelkezésetekre.

8 terület: 1) hatékony vállalkozásvezetés, 2) gazdasági jog, 3) értékesítési és tárgyalástechnika, 4) marketing, 5) adózás, 6) pénzügyi tervezés, 7) vállalkozás-digitalizáció, 8) üzleti tervezés.

A csoportos tanácsadások alkalmával olyan témákban nyújtunk szakértői szolgáltatást, melyek bár egy-egy speciális területre fókuszálnak, de nem a résztvevő vállalkozás egyedi problámája, hanem több vállalkozásnál is felmerülhet egyszerre.

A tanácsadás során a szakértő átadja a tudását az érintett szakterületen, majd a résztvevők által megfogalmazott kérdéseket megválaszolja. A csoportos tanácsadás előnye, hogy másik résztvevő által felmerülhetnek olyan kérdések, melyekre éppen akkor nem gondoltunk, de nálunk is megfogalmazódott már korábban, vagy fog a későbbiekben.

Az egyéni tanácsadások alkalmával a szakértő csak az igénylő egyedi kérdéseivel foglalkozik, a tanácsadás célja az ott felmerült kérdések megválaszolása, problémák megoldása. Az egyéni tanácsadás hatékonyságát fokozza, ha a tanácsadást kérő vállalkozó előre elküldi kérdéseit a szakértő számára, aki már adott témában felkészülten tud segítséget nyújtani.

Az egyéni tanácsadás igénybevételét azon vállalkozók számára javasoljuk, akik speciális, vállalkozásukra szabott egyedi kérdéseikre szeretnének választ kapni.

Seed | Csoportos és egyéni tanácsadás – Seed

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu