Üzleti terv készítése vizuális üzleti modellezéssel – már nem csak hölgyeknek!

Ha eddig is érdeklődött a SEED Alapítvány Business Model Canvas módszerre épülő workshopja iránt, de férfiként nem fért bele a Dobbantó programba, vagy újra részt venne ezen a workshopon, most biztosítjuk a lehetőséget!

Egy vállalkozás üzleti terv nélkül olyan, mint egy hajó az óceánon útiterv nélkül. Tart valamerre, de nem tudatosan építkezve, elkerülve a veszélyes zátonyokat, kihasználva a kedvező áramlatokat, hanem ad hoc módon, teljesen a véletlenre bízva a megérkezést.

A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány már hosszú évek óta tanítja a kezdő vállalkozóknak, a vállalkozás indítását még csak fontolgatóknak, valamint tapasztalt vállalkozóknak az üzleti tervezés lépéseit, összeállításának főbb szempontjait. Ehhez a nagyon népszerű és nemzetközileg elfogadott Business Model Canvas metodikát használja, amely amellett, hogy egyszerű és könnyen érthető, jó eszközül szolgál a vállalkozás szilárd alapjainak megteremtéséhez.

Amellett, hogy a Business Model Canvas bemutatása része a Budapest Bankkal közösen felépített, kifejezetten a női vállalkozóknak szóló Dobbantó Programnak, a SEED Alapítvány önállóan is kínál a Business Model Canvason alapuló, egynapos üzleti tervezési kurzust valamennyi vállalkozói körnek.

A következő egynapos Business Model Canvas képzésünkre október 30-án kerül sor.

Jelentkezzen mielőbb!

<< JELENTKEZÉS >>

 

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu