Üzleti tervezés (Business Model Canvas) képzés indul

A Budapest Bank Dobbantó Programjának keretében a SEED Alapítvány egynapos Business Model Canvas képzést szervez, ahol személyre szabott gyakorlati tanácsokat kaphatsz vállalkozásod üzleti tervezéséhez. A kurzus célja egy még induló, vagy egy már meglévő vállalkozás üzleti modelljének közös átgondolása, és ennek alapján üzleti tervének elkészítése.

A képzés alapja a világszerte elterjedt üzleti tervezési módszertan, a Business Model Canvas, amelynek segítségével könnyedén, egyetlen oldalon vizualizálható egy vállalkozás üzleti modellje, egy „vásznon” láthatóvá válik vállalkozásunk. A modell erőssége, hogy egyszerűen átláthatóvá válik a cég működőképessége, az ok-okozati összefüggések, és azonnal észrevehetővé válnak a stratégiai hibák is. Az üzleti modell rugalmasan alakítható, ami hatalmas előnyt biztosít a folyamatosan változó piaci életben.

A Business Model Canvast idén tavasszal is a Dobbantó szakmai partnere, a SEED Alapítvány szakértői tartják.

A képzés időpontja 2019. március 18., hétfő 9:00 – 17:00.

Jelentkezni 2019. március 10., vasárnapig lehet az ezen az oldalon található adatlap kitöltésével. A képzés díja a résztvevők számára bruttó 6.350 forint, a további költségeket a Budapest Bank Dobbantó Programja finanszírozza.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu