Vállalati Fehér Könyv

Az új, online elérhető kiadvánnyal az Innovációs és Technológiai Minisztérium a járvány terjedésének megelőzésében, a kockázatok csökkentésében segíti a hazai vállalkozásokat.

A Vállalati Fehér Könyv tudományos-szakmai megalapozottsággal, nemzetközi esettanulmányokat ismertetve tesz gyakorlati védekezési, munkaszervezési javaslatokat az őszi-téli időszakra. Alapvető célja, hogy a folyamatos és biztonságos működés fenntartása érdekében praktikus segítséget nyújtson a nem egészségügyi ellátást nyújtó vállalkozások, szervezetek számára a következő járványhullámra való felkészülésben.

 

A kiadvány elérhető jelen hír mellékleteként, valamint a www.kormany.hu oldalon, és a www.vali.ifka.hu linken a Hírek pontban / Vállalati Fehér Könyv csempe alatt.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium nevében köszönjük, ha kitöltik az ITM MKIK-val közös kérdőívét, amely a következő linken elérhető: https://kutatas.gvi.hu/index.php/688729

A kérdőív célja a vállalkozások várakozásainak, foglalkoztatási helyzetének mélyebb megismerése. (Javasolt böngészők: Mozilla, Chrome).

 

Melléklet megnyitása

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu