Tulajdonos
Novákné Gergely Vera
MediLine Kft.

A Mediline Kft. több mint 30 éves tapasztalattal a háta mögött működteti áruházait és franchise rendszerét. A több mint 600 beszállítóval és 3000 viszonteladóval működő hálózat 10000 feletti számú termékféleséget értékesít nap mint nap közvetlenül vagy közvetve a lakosságnak. A termékek között reformélelmiszerek, étrend-kiegészítők, natúrkozmetikumok és öko tisztítószerek egyaránt megtalálhatóak, melyeket több ezer hazai és határontúli reformtermék webáruház, biobolt, gyógynövény szaküzlet, gyógyszertár, élelmiszerüzlet, zöldséges és megannyi más profilú kereskedő, továbbá a reformélelmiszer alapanyagokat felhasználó számos pékség, cukrászda, kávézó és étterem vásárol.

Miért tartja fontosnak, hogy saját üzleti tapasztalatai beépüljenek vállalkozások fejlesztését szolgáló programokba?

Mintegy 35 éves vállalkozói múlttal rendelkezem. Ebből több mint 30 évet kereskedelemmel foglalkoztam. A MediLine cégcsoport irányításában az elmúlt években történt generáció
váltást követően már nem 100%-ban veszek részt, így energiáim felszabadultak.
Több mint 10 céget építettem fel és vittem sikerre. Szívesen adnám át tapasztalatomat az új
generációnak nem csak a saját cégeimben. Célom, hogy a fiatal vállalkozók kevesebb küzdelem árán és gyorsabban érjenek el sikereket, mint a mostani vállalkozók, valamint, hogy ne kelljen ahhoz külföldre menniük, hogy megtalálják a boldogulásukat.

Ön szerint mi visz egy vállalkozást sikerre?

Egy vállalkozás sikeréhez kell egy agilis vállalkozói személyiség, aki a problémákra megoldásokat keres, akkor is, ha éppen minden ez ellen szól. Magam is többször kezdtem nulláról felépíteni vállalkozásokat, de a hozzáállásom, és a megszerzett szakmai tudásom mindig hozzásegített az eredményes működéshez. A szakmai tudás és a hozzáállás, elkötelezettség bizonyosan kulcsa a vállalkozói sikereknek.

Kiemelt Adományozóként mi az a legfőbb szempont, amit a fejlesztésre KIVÁLASZTOTT Vállalkozások működésében, vállalkozói ötletekben keres?

Amit keresek a vállalkozásokban, a vállalkozói ötletekben az elsősorban annak a megalapozottsága, a piacképessége. Nem várok meglepő, kiugró termékeket, szolgáltatásokat, innovációt, hanem sokkal inkább azt szeretném látni a pályázatokból, hogy van tere a fejlődésnek, a növekedésnek, és a vállalkozás tulajdonosa legyen nyitott arra, hogy megismerje az oda vezető utat.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu