Adj 2 napot a legkorszerűbb TM tudásért!

Meghívó december 04-05-ei Tudásmenedzsment a gyakorlatban című tréningre

“Az a bizonyos know-how a szervezetekben… A legnagyobb kincs!” Ezzel az állítással kevesen vitatkoznak. Ha azonban Te arra is kíváncsi vagy, hogy hogyan lehet a leghatékonyabban kezelni a szervezet tudástőkéjét, és szeretnéd megismerni a hazai és nemzetközi jó gyakorlatokat a tudáskezelésben, el kell jönnöd 2 napos tréningünkre.

2019. december 04-05-i képzésünkre gyakorlati szakembereket, HR és cégvezetőket várunk.

A tudásgazdálkodás a szervezet minden területén jelen van ám leginkább csak akkor tűnik szembe, ha valami nem úgy működik, ahogy kellene. Tudatos kezelésére nagyobb szükség van, mint azt elsőre gondolnánk. Piacvezető TM szakértőként segítünk a tudás gazdálkodás fejlesztésében, hogy az újévi projekteket már gördülékenyebben kezelhessétek!

Két napos programunk, az elméleti alapok tömör ismertetése mellett, elsősorban a gyakorlatban alkalmazható módszerekre, technikákra fókuszál. Magyarországon egyedülálló tréningünk nemzetközi és hazai best practice-k bemutatásával, sajátélményű gyakorlatokkal, esettanulmányokkal biztosítja a hatékony tanulást. A résztvevők képessé válnak arra, hogy felismerjék szervezetükben a jelenlegi tudásgazdálkodásban rejlő kockázatokat, illetve a lehetséges fejlesztési pontokat.

Az esemény részletei és regisztráció: https://kmexpert.hu/esemeny/tudasmenedzsment-a-gyakorlatban-trening-2/

Demjén Szimóna

junior tanácsadó, marketing menedzser

demjen.szimona@kmexpert.hu

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu