Fogyasztóvédelmi riadó!

Fogyasztóvédelmi riadó!

Nehezített feltételek, sűrű ellenőrzések!

 

Időpont: 2021. október 28. csütörtök. 9.30–16.30

Helyszín: Budapest, létszámtól függően BKIK Székház vagy Experience Center.

Részvételi lehetőségek: helyszínen, távolról és a kettő kombinációjával

 

Készüljünk fel az idei és a jövő évi jelentős mennyiségű új elvárásokra!

A hatósági bírságokkal könnyen kipontozódhatunk a piaci versenyből!

A hatóságok célkeresztjében: az online kereskedelem és az építőipar.

 

Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program!

Siessen a hely foglalásával, a létszám korlátozott!

Helyszínen kívül választhatja a videóközvetítést vagy mindkettőt!

 

Részvételi lehetőségek és árak itt

 

Tárja fel sürgősen cégének fogyasztóvédelmi kockázatait! Ne táncoljon vékony jégen! A hatóságok hosszú ellenőrzési listával járják az országot. Az elvérzés 50 %-os az év elejétől érvényes kötelező jótállási szabályok ellenőrzésekor. Júliustól a súlyosan veszélyes termékek forgalmazása akár honlapblokkolással is végződhet. Az egyik főbűn a fogyasztók megtévesztése, szabályellenes árkommunikációval vagy a kötelező tájékoztatások elmulasztásával, amiről sokan úgy vélik, „adminisztrációs hiányosság”, pedig jogszabálysértés. A fogyasztók megtévesztését tiltó jogszabályban felsorolt, tiltott kereskedelmi gyakorlatok ún. fekete listája is bővült. Évek óta folyamatos a fogyasztóvédelmi hatósági ellenőrzés a cégeknél és ez jövőre sem változik, sőt, az új hatáskörök új ellenőrzéseket hoznak. A forgalmazókon még a gyártók hiányosságait is számon kérhetik. Célkeresztben a termékbiztonság, az építőipar, az online kereskedelem, a fenntarthatósággal és koronavírussal kapcsolatos reklámok, a jótállási jegyek. Már a milliárdos GVH-bírságok sem ritkák a fogyasztóvédelmi versenyfelügyeleti szabályok megsértése miatt. 2022 januárjától és májusától pedig az EU-s szabályok átültetése miatt alapvető változások lesznek a mai szigorú gyakorlathoz képest is.  Az árkommunikáció és a leárazás szabályai is jelentősen megnehezülnek. Jó, ha előre készülünk rá, mert, sok fontos szabály átalakul, bonyolódik és a bírságokkal azonnal kipontozzák a piaci versenyből az óvatlan vállalkozásokat.

 Várjuk a forgalmazókat, gyártókat, az online kereskedelemmel foglalkozókat, a célkeresztben levő építőipari cégek vezetőit, a reklámszakembereket. A jelenlegi és a jövőbeni fogyasztóvédelmi szabályok sok feladat elé állítják az érintett vállalkozásokat. S a jövőben a fogyasztóvédelmi előírások csak szaporodni fognak EU-s és hazai szinten egyaránt!

Tájékoztató a Networking programról:

 

Szabadon választott Networking Program a konferencia résztvevőinek az üzleti kapcsolatok bővítésének szándékával.  Személyes bemutatkozás névjegycserével. Moderált program. Személyenként 1-2 perces plenáris bemutatkozás, névjegyosztás, személyes beszélgetéssel végződően. A programra jelentkezni a konferencia regisztrációs pultjánál lehet a konferencia teljes ideje alatt.

 

Választható részvételi lehetőségek

 

  1. Helyszínen személyes részvétel (Grátisz: Networking Programon részvétel)
  2. Távoli részvétel élő videóközvetítésen keresztül. (Grátisz: 7 napig nézhető)
  3. Kombinált részvétel (helyszín és utólagos videómegtekintés (Grátisz: networking és 3 nap videón visszanézés)

 

A helyszínre kérjük, hozza magával a védettséget igazoló okmányát!

A konferencia részletes programja és regisztráció

Rendezők:

 

Kiemelt Szakmai támogató:

 

Prezentációt tartó támogatók:

Szakmai Partnerek:

 

 További felvilágosítás és információ:

Tel.: (1) 239 – 9597                                                                                       E-mail: konferencia@ppkonferencia.hu

weboldal: www.ppkonferencia.hu

 

 

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu