Pénz a túléléshez – PP konferencia

 

Szeretettel meghívjuk a BKIK és a PP Konferenciaközpont Pénz a túléléshez – 3. hullám  című konferenciájára, melyen a SEED Szakmai partnerséget vállalt. Tagtársaink, partnereink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt videókonferenciánkon.

Kedvezményes részvételi díj

11 000 Ft + áfa.  Kuponkód: SZP21

Figyelem! A kedvezmény igénybe vételéhez a Regisztrációs űrlap végén levő „Kupon kód” mezőbe írják be a választott kedvezmény kódját!

Pénz a túléléshez – 3. hullám

Üzletmentő pénzügyi megoldások

 

Időpont: 2021. június 24. csütörtök (aznap és még 6 napig nézhető)

Helyszín: Országos élő videókonferencia (mobilon, tableten, PC-n követhető)

 

A bevételszerzés az Ön cégénél is csak ősszel indulhat be? Addig mi lesz?

Gyorsan vegyük fel a nagyon alacsony kamatú hiteleket! Itt az infláció!

A gazdaság újraindításának kormányprogramját is érdemes megismerni!

 

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető!

 

Miről szólunk? 

A bevételszerzés az Önök cégénél is csak ősszel indulhat be? A harmadik hullám mindent felülmúló megpróbáltatásokat okozott, de hiába a nyitás, ha még nincs piac?

Nyakunkon a nyár, ami sok szektor szereplői számára holt szezon volt pandémia nélkül is. Számukra az igazi elindulás vagy fellendülés őszre fog esni. De addig mi lesz velük? Hogyan vészelhetik át még a nyári holt szezont is?

Készüljünk fel a nyárra! Előadóink egy csokorba szedték a sokak által még kihasználatlan támogatási, finanszírozási, adózáskönnyítési, költség-megtakarítási lehetőségeket, valamint az újraindítási kormányprogram ígéreteit.

Éljünk a könnyített feltételű finanszírozási segítségekkel és a szabályozásban rejlő spórolási tartalékokkal!

Kiknek szólunk?

Várjuk a mikro-, kis és középvállalati döntéshozókat! Az új EU-pályázatokról, a legelőnyösebb hitelforrásokról, támogatásokról, adókedvezményekről, a válságban is működő pénzügyi megoldásokról a legfrissebb információkkal készültünk. Előadóink személyre szabott tanácsokat is adnak.

 

A konferencia részletes programja és regisztráció 

  

Fontos! 

Figyelem! Az előadókkal személyes konzultációs lehetőség 7 napon át a videóközvetítés felületén, az előadók fotója alattA videóközvetítés aznap és még 6 napig visszanézhető! 

 

Rendezők: 

Szakmai támogató:

 

 

 

 További felvilágosítás és információ:

Tel.: (1) 239 – 9597                                                                                       E-mail: konferencia@ppkonferencia.hu

weboldal: www.ppkonferencia.hu

 

 

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu