Stressztűrés mesterfokon – Hozzuk ki magunkból a mentális erőtartalékokat!

 

Szeretettel meghívjuk a BKIK és a PP Konferenciaközpont Stressztűrés mesterfokon című konferenciájára, melyen a SEED Szakmai partnerséget vállalt. Tagtársaink, partnereink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt videókonferenciánkon.

Kedvezményes részvételi díj

11 000 Ft + áfa.  Kuponkód: SZP20

Figyelem! A kedvezmény igénybe vételéhez a Regisztrációs űrlap végén levő „Kupon kód” mezőbe írják be a választott kedvezmény kódját!

Stressztűrés mesterfokon

Hozzuk ki magunkból a mentális erőtartalékokat!

Időpont: 2020. december 3. csütörtök. 9.30–16.00

Helyszín: országos élő videókonferencia.  (7 napig visszanézhető!)

Sürgősen szokjunk hozzá a váratlan stresszhelyzetekhez!

A szervezetek és emberek fizikai és lelki ereje fejleszthető!

Rendezkedjünk be hosszú távon a stresszt okozó bizonytalanságra!

A résztvevők között menedzserszűrés programot sorsolunk ki!

Miről szólunk?

A világválság, pandémia hatalmas és nagyon hirtelen jött változásokat okozott. Életünk jól felépített rendszere egy pillanat alatt kiszámíthatatlanná vált. Világszinten a kkv-k 25-50 %-a azonnal, illetve fokozatosan  felfüggesztette tevékenységét. Az egzisztenciális és pénzügyi összeomlások, bizonytalanságok megviselik az embereket, munkáltatókat és munkavállalókat egyaránt. A változás hirtelen jött és elemi erővel. S úgy tűnik, itt is marad sokáig. Be kell rendezkednünk rá hosszú távon.

Az állandósult stressz, az aggodalom, a félelem és a bizonytalanság azonban lebetegíti az embereket és cégeket. Az otthoni munkavégzés az érintettek 85 %-ánál már mentális egészségügyi problémákat okozott.

A változás- és alkalmazkodásképesség erősítése, belső erőtartalékaink felszínre hívása és a stressz kezelése a túlélés legalapvetőbb eszközeivé vált. Törődjünk magunkkal!

Jó hír: a lelki és fizikai állóképesség fejleszthető, akár emberekről, akár szervezetekről van szó. Az egyre nagyobb stresszhelyzetekhez hozzá lehet szokni, kezelésének technikáit el lehet sajátítani. A pozitív hozzáállású, bizakodó, gyorsan cselekvő, a változást előmozdító, azt kihívásként kezelő vezetők úrrá lesznek a nehézségeken.

Kiknek szólunk?

A stresszel huzamos ideig együttéléshez nyújtanak segítséget a kkv-döntéshozóknak, cégvezetőknek és munkatársaiknak. A tapasztalatokat gyorsan feldolgozó, abból jól működő stresszkezelési módszereket átadó előadóink

Figyelem! Az előadókkal személyes konzultációs lehetőség a konferencia Facebook zárt csoportjában. A videóközvetítés aznap és még 6 napig visszanézhető!

A konferencia részletes programja és regisztráció

Rendezők:

További felvilágosítás és információ:

Tel.: (1) 239 – 9597                                                                          E-mail: konferencia@ppkonferencia.hu

weboldal: www.ppkonferencia.hu

 

[checkopen]

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu