értékesítési és tárgyalástechnikai szakértő

Deák Zita

RÓLAM

Deák Zita, értékesítési területi tanácsadó vagyok. KKV vezetőkkel dolgozom együtt 15 éve azon, hogy boldog és visszatérő vevői körben találjon gazdára a piacra vitt terméke/szolgáltatása. Együttműködéseink arra irányulnak, hogy a személyes vagy online térben kialakított érdeklődői kapcsolatokból bevételt jelentő vásárlói kapcsolat alakuljon ki.

Olyan terepmunkával foglalkozunk értékesítési konzultációinkon, amelynek célja, hogy a lelkes és felcsigázott érdeklődő részére az ígéret eladottá váljon, s a vásárló elégedetten ajánlja a vállalkozást másoknak vagy visszatérjen.

Kérdezz! Gondolkodjunk együtt!

Vevői profilozás, azaz annak a vevői karakternek a részletes megismerése, aki pontosan az általunk kínált terméket/szolgáltatást tőlünk szeretné megvásárolni

Vállalkozás, az általa értékesített termék/szolgáltatás pozicionálása, azaz annak elérésére törekvés, hogy a képviselt egyedi minőség/ár/tulajdonság alapján a vevő első gondolata a mi vállalkozásunk legyen, s visszatérő vásárlónkká váljon.

Konzultációink együttműködések, ahol te hozod magaddaL…

Az eladási adataid
Értékesítési folyamataid
Céjaid

Közös munkánkra bankfiók vezetőként és coachként megélt tapasztalatok, ismeretek hátterével érkezem, s együtt a cégedre érvényes értékesítési csatornát, folyamatot építjük.

A SEED Alapítvány programjaiban

Közel 50 vállalkozásvezetővel konzultáltam
Több mint 400 órát töltve együtt

Erre alapozva hitem, hogy megtaláljuk a közös hangot, ami a növekedés és nyereség termelés felé vezet.

SZAKÉRTŐI MÚLTAM

Első diplomám pénzügyi és számviteli-menedzser, posztgraduális végzettségem szervezetfejlesztő, valamint diplomás coach. Folyamatos megújulásban és fejlődésben látom a pozitív kiutat. Érdeklődésem központjában felsővezetőként és szervezetfejlesztőként az értékesítés menedzsment, tárgyaláshatékonyság és időgazdálkodás módszertanok vezetői és szervezeti alkalmazása áll.

ÖNÉLETRAJZ


Szakmai végzettség és megszerzés éve

  • 1992 Pénzügyi és Számviteli Főiskola – pénzügyi és számviteli menedzser
  • 2006 Business Coach Akadémia - business coach
  • 2008 Human Synergistics - HS tanácsadó
  • 2012 Gestalt Coaching Center - Action Learning , Appreciative inquiry, Ellenállás kezelés
  • 2021 Babes-Bolyai Tudományegyetem - folyamatban

Meghatározó pozíciók, munkakörök

  • 1994-2006 bankfiók vezető – Citibank Zrt.
  • 2006-2016 regionális business coach és tréner – Cib Bank Zrt.
  • 2016- business coach, mentor és tréner – saját vállalkozás

Nemzetközi cég, hazai nagyvállalati/felsőoktatási tapasztalat

Európai Kereskedelmi Bank
ABN-Amro Bank
Citibank Zrt.

KKV működtetési tapasztalatok

2016. óta saját vállalkozás működtetés
~ 100 KKV vezetői coach, értékesítési menedzsment területi tanácsadás

Szervezeti tagság

ICF ( International Coach Federation)

Hobby területek

Úszás és gasztronómia – mostanában halak, tengeri herkentyűk minden mennyiségben. Tibet rajongó vagyok. 🙂

HOL TALÁLKOZHATSZ VELEM?

KAPCSOLÓDÓ BLOGCIKKEK

A történet folytatódik… Sikeres vállalkozónők és női vállalatvezetők kerestetnek 2021-ben is Az emberek szeretik a történeteket. Szeretnek tanulni, inspirálódni, erőt meríteni mások meséiből. Ezért 2019 és 2020 után a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány és a Sikeres Nők Egyesülete (Professional Women’s Association – PWA) idén is kiírja a Van egy jó történeted? című pályázatát, amelyben keresik 2021. legsikeresebb, leginspirálóbb női vállalkozóját és női vállalatvezetőjét. A pályázat mottója: Sikeres nők nélkül nincs […] Elolvasom a cikket!
A Tudásbarát szervezet díj beadási határideje meghosszabodik! Érzékelve és meghallva a vállalkozások részéről azt a gondolatiságot és kimondott szavakat, melyek az év végi hajráról, az idei, nehézségekkel terhelt hosszú év okozta extra erőfeszítések és koncentráció okozta fáradalmakról szól, a Tudásbarát szervezet díj 2020 pályázat beadási határidejét 2021. február 28-áig meghosszabbítottuk! A körülöttünk lévő vállalkozások közül egyre többen ismerik fel a tudásvagyon fontosságát és […] Elolvasom a cikket!
Díjkiosztó esemény! Női sikertörténetek pályázat nyertesei 2021-ben A SEED Alapítvány és a PWA – Sikeres Női Vezetők Egyesülete által immáron 3. alkalommal kiírt Női sikertörténetek pályázat díjkiosztó eseményén a zsűri döntése alapján a Legjobb női vállalkozó – Marianna Pinczés Legjobb női vezető – Erzsébet Deliné Pőcze Különdíj – Etesd.hu Közönségszavazat – Szabó Ágnes Agni’s Gratulálunk a díjazottaknak és minden pályázónak, aki idejét, energiáját nem kímélve osztotta meg vállalkozói, vezetői […] Elolvasom a cikket!
Ismét várják a tudásbarát szervezetek, közöttük az agrárvállalkozások pályázatait Az elmúlt évi pályázat sikere és kedvező fogadtatása, valamint a téma fontossága miatt a Tehetség és Tudás Központ Alapítvány (TTKA), valamint a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány a tudásátadás támogatására, elősegítésére létrejött Kurázsi Konzorcium égisze alatt 2020-ban is kiírja a „Generációk közötti tudásátadás a szervezetekben – jó gyakorlatok” című pályázatot. A legjobb pályamunkákat beadó szervezetek, vállalkozások elnyerik […] Elolvasom a cikket!
Legyen a vállalkozásod tudásbarát szervezet, február 28-ig várjuk a pályázatokat A 2019-es pályázat sikere és kedvező fogadtatása, valamint a téma fontossága miatt a Tehetség és Tudás Központ Alapítvány (TTKA), valamint a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány 2020-ban is meghirdette a „Generációk közötti tudásátadás a szervezetekben – jó gyakorlatok” című pályázatot, melyre 2021. február 28-áig lehet pályázni   A legjobb pályamunkákat beadó szervezetek, vállalkozások elnyerik a „Tudásbarát szervezet 2020” […] Elolvasom a cikket!

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu