Tulajdonos
Tóth Andrea
Atindrea-X Kft.

Miért tartja fontosnak, hogy saját üzleti tapasztalatai beépüljenek vállalkozások fejlesztését szolgáló programokba?

Egyrészt mert három saját gyerekért felelős vagyok felelős, másrészt több munkavállalót foglalkoztatva felismertem, hogy fontos támogatást nyújtani a következő generációnak. Amikor én elindultam a vállalkozói utamon, nem volt ilyen segítség és megfogadtam hogy én másként fogom csinálni. Így is van, mára eljutottam abba az életszakaszba, amikor fontos a fejlesztés és a közösségépítés számomra is. A pályámon hosszú ideig mindent egyedül csináltam, azt hittem, hogy csak akkor lehetek sikeres. Ez időközben megváltozott és rájöttem hogy csak csapatban lehet sikereket elérni, ma már csak ebben hiszek.

Ön szerint mi visz egy vállalkozást sikerre?

A lojalitás a magas munka etika egy letisztult és egyértelműen megfogalmazott cél tudni kell hogy mit miért csinálunk ha ezek megvannak akkor jó úton haladunk a sikerhez

Kiemelt Adományozóként mi az a legfőbb szempont, amit a fejlesztésre KIVÁLASZTOTT Vállalkozások működésében, vállalkozói ötletekben keres?

A belső motiváció, a hit a hit magamban, a termékben és a szolgáltatásban egyaránt, a kellő szakértelem és szakmai tudás, valamint a megfelelő piaci pozicionálás egy piac kutatással. A kitartást nagyon fontosnak tartom és a változtatás képességének a fejlesztését. Azt, hogy mennyire vagyok rugalmas, milyen gyorsan tudok alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu