Új elemmel bővül a SEED Alapítvány tanácsadási aloldala, a Vészhelyzet.info

A SEED Alapítvány a koronavírus-járványra adott válaszaként március végén hozta létre a tanacsadas.seed.hu oldalon belül a Vészhelyzet.info aloldalt azzal a céllal, hogy ebben a nehéz helyzetben ingyenes tanácsadással segítse a mikro- és kisvállalkozásokat a válsághelyzet leküzdésében. Az oldalon több mint 30 tanácsadó áll a vállalkozók rendelkezésére, hogy a legkülönbözőbb témákban, a pénzügyi és jogi kérdésektől kezdve a szervezeti ügyeken át az online marketing és a sales problémákig támogassa őket vállalkozásuk megerősítésében.

Az Alapítvány április 30-tól új szolgáltatással bővíti az aloldalt: heti rendszerességgel online vállalkozói fórumot szerveznek, amelyen előre egyeztetett tematika mentén szakértők (egy tanácsadó és egy vállalkozó) beszélgetnek egy órán át egy-egy aktuális kérdésről. A Cisco Webex Meeting platformon megvalósuló beszélgetést a vállalkozók nyomon követhetik, és a beszélgetés végén kérdezhetnek a szakemberektől.

Az első szakmai beszélgetésre április 30-án, csütörtökön, 17:30 és 18:30 között kerül sor.
A beszélgetőpartnerek:

  • Katona Melinda, a Borealis Consulting ügyvezető igazgatója (tanácsadó) és
  • Utasi Melinda, egyéni vállalkozó, a Cégkísérő létrehozója (vállalkozó).

A téma:

  • Vezetőként, emberként milyen cselekvés, működés és gondolkodásmód segít bennünket a válság kezelésében?
  • Hogyan tudunk útitervet, jövőképet adni magunknak és csapatunknak ezekben a bizonytalan időkben?
  • Mi módon tartsuk fenn a motivációt és bizalmat a csapatunkban és biztosítsuk a folyamatos fenntartható működést a cégünknél?

„Az aloldallal, illetve az előadásokkal az a célunk, hogy mind mentálisan, mind speciális szakmai területeken megerősítsük a vállalkozókat, arra sarkallva őket, hogy még ilyen nehéz helyzetben se adják fel, hanem legyen erejük megújulni, változtatni” – hangsúlyozta Lakatosné Lukács Zsuzsanna, az aloldalt üzemeltető SEED Alapítvány ügyvezető igazgatója.

A fórumon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu