AJÁNDÉKOZZUNK!

Kívánjon Boldog Karácsonyt és Üzleti Sikerekben Gazdag Új Évet Velünk!

🎄 Képzeljük el, hogy karácsonykor nem csak egy csomagot nyitunk ki, hanem egy egész jövőt! Az idei Ünnepek különlegesek lesznek, hiszen most a hasznos ajándékok varázslatos világában jár. Miért ne ajándékozna valami olyat, ami nem csak egy pillanatnyi örömet okoz, hanem egy életre szóló lehetőséget nyújt?

🎁 AZ AJÁNDÉK, AMI VALÓDI VÁLTOZÁST HOZ!

A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány programjaival most megadhatja a vállalkozó kedvű szeretteinek azt a lendületet, amire mindig is vágytak. Az általunk kínált különleges „részvételi hozzájárulás” lehetőséget teremt a személyes és szakmai fejlődésre azoknak, akik az ön számára igazán fontosak!

💼 MIÉRT VÁLASSZON A SEED PROGRAMOK KÖZÜL?

🌱 Hogy szerettei az üzleti tevékenységükben a következő szintre léphessenek: Az Alapítvány programjai kifejezetten a kisvállalkozások számára készültek, segítve őket a fejlődés és a növekedés útján.

🎓 Szakértői Támogatás: A programokat tapasztalt szakemberek vezetik, akik személyre szabott tanácsokkal és gyakorlati ismeretekkel segítik a résztvevőket.

🔄 Rugalmas és egyénre szabható képzések, workshopok és tanácsadási lehetőség: A „részvételi hozzájárulás” bármely programunkra beváltható, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb fejlesztési lehetőséget.

💝 EZ AZ AJÁNDÉK A JÖVŐRŐL SZÓL, ÍGY EGY ÉLTEN ÁT TART!

Az örömteli pillanatok mellett most olyan ajándékot adhat, ami hosszú távon formálhatja a jövőt. És ne feledkezzen meg a könnyű és gyors beszerzésről! Válasszon egyedi „részvételi hozzájárulás” lehetőségeink közül, hogy még időben szerezhesse be ezt a különleges meglepetést.

 

  1. 25.000 Ft +Áfa – általában tanácsadási alkalmakon történő részvételhez használható fel jól
  2. 50.000 Ft+Áfa – általában egy workshop részvételhez használható fel jól
  3. 75.000 Ft+Áfa – általában egy képzéshez használható fel jól

🎄 HOGYAN MŰKÖDIK A „RÉSZVÉTELI HOZZÁJÁRULÁS” VÁSÁRLÁSA?

  1. Böngéssze át kínálatunkat a „Szolgáltatások” menüpont alatt, hogy tudja Ön is, milyen lehetőségekre tudja felhasználni majd megajándékozottja a „részvételi hozzájárulást”!
  2. Válassza ki a „részvételi hozzájárulás” értékét! Csak az értéket kell meghatároznia, a konkrét felhasználásról nem Önnek kell döntenie, ezért aki a meglepetést kapja, biztosan a számára leghasznosabb fejlődési lehetőségben részesül! Azt, hogy mihez lehet jól felhasználni, csak a tájékoztatás elősegítése miatt jeleztük Önnek.
  3. Néhány adatára szükség van annak érdekében, hogy kézbesíteni tudjuk az Ön számára ezt a csodálatos meglepetést. Az ajándékozás élménye az Öné, ezért fontos, hogy Önnel léphessünk kapcsolatba!
  4. A regisztrációt követően lesz lehetősége megvásárolni a „részvételi hozzájárulást”, amit természetesen a lehető legkényelmesebb módon biztosítunk elektronikus formában!
  5. Ezt követően emailben küldjük meg az Ünnepi csomagolású e-kártyát, amit saját ízlése szerint nyomtatott vagy digitális formában is átadhat az örömteli pillanatban.

Ne hagyja ki ezt az alkalmat, hogy valami különlegessel lephesse meg azokat, akiknek a vállalkozása jelenti az életét. Válasszon a karácsonyi „részvételi hozzájárulások” közül, és segítse szeretteit a sikeres vállalkozói útjukon!

Kellemes készülődést és Boldog Karácsonyt Kívánunk! Hozza el az üzleti változást az ajándéka segítségével azok számára, akik igazán fontosak Önnek!

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu