DoboGO

A sikeres Dobbantósok emelvénye, a vállalkozónői közösség

ahol egy helyen összpontosulnak a Vállalkozói kapcsolódási lehetőségek, kiállítások, üzleti történetek, szakmai beszélgetések

A PROGRAM JELLEMZŐI

VÁLLALKOZÓNŐ
A 2010 óta működő Dobbantó Programban évről évre nő a Dobbantó Tréninget elvégzett, tudatos alapokra építő vállalkozónői közösség tagjainak száma.

KÖZÖSSÉG
Minden programban résztvevő hölgy megerősíti a visszajelzésében, hogy az egyik legnagyobb érték, amit kapott, az a tudás mellett kétségtelenül a támogató vállalkozói közösség ereje.

DoboGO
A DoboGO rendezvény egyszerre nyújt teret a Dobbantót végzett hölgyek számára találkozni, a közösségből erőt meríteni, miközben fejlődési és bemutatkozási lehetőséget is biztosít.

KIÁLLÍTÓKNAK ÉS FELLÉPŐKNEK

Bemutatkozási lehetőség díja: 24.500 Ft + ÁFA

Regisztrálok

 

LÁTOGATÓKNAK

Rendezvény látogatói díja: 12.000 Ft + ÁFA

Regisztrálok

 

ONLINE RÉSZTVEVŐKNEK

Online részvétel díja: 12.000 Ft + ÁFA

Regisztrálok

 

KINEK SZÓL AZ ESEMÉNY?

A programba azokat a vállalkozó hölgyeket várjuk, akik elvégezték az MKB Bank (korábban Budapest Bank) Dobbantó Tréningjét, illetve limitált számban olyanokat is várunk, akik már kacérkodtak a jelentkezés gondolatával, de eddig nem merték megtenni az első lépést a Dobbantó Program irányába.

Helyszín

Danubius Hotel Hélia

Időpont

2023. március 8. 10:00 – 14:00 óráig

HOGYAN FEJLŐDHETSZ A DOBOGO-N?

A Dobbantót végzett hölgyek standokon mutathatják be termékeiket, míg a szolgáltatást végzők a színpadon mesélhetik el üzleti történeteiket.
Pályázati úton választjuk ki azt a

  1. 20 hölgyet, akik a termékeiket a standokra kihelyezhetik és a rendezvény teljes időtartama alatt bemutathatják azt a résztvevőknek, és azt a
  2. 10 hölgyet, akiknek nincs standon megjeleníthető termékük, például a szolgáltatást nyújtók többsége, vagy akik inkább a vállalkozás létrejöttét, működését mesélnék el a közönségnek.

FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉG

A pályázati úton kiválasztott hölgyek számára 2*1 óra szakértői segítséget biztosítunk a standok érdeklődőket csalogató elrendezéséhez és a profi üzleti történetmesélés (storytelling) felépítéséhez.

Szabó Dominika

Szabó Dominika több mint 17 éve dolgozik kommunikációs szakemberként. A civil kurázsi a katalizátora, ezért foglalkozik (saját vállalkozása és egyetemi oktatói teendői mellett) civil szervezetek és társadalmi vállalkozások kommunikációs stratégiájának, adománygyűjtő, kommunikációs kampányainak tervezésével és menedzselésével. Évek óta mentorál startupokat, mert inspirálja egy-egy kiváló, új üzleti ötlet. Storytelling és kommunikációs trénerként pedig üzletfejlesztési, márkaépítési és kommunikációs célokra fókuszáló workshopokat tervez és facilitál, egyetemi óraadói feladataival összeegyeztetve. Storytelling-tanácsadó, trénerként abban segíti az ügyfeleit, hogy megtalálják azt az erős, emlékezetes történetet, amit hitelesen tudnak üzletfejlesztési, márkaépítési és természetesen kommunikációs célokra használni.

Czagány Melinda

Nemzetközi üzletfejlesztési szakértő. 25 éves hazai és külföldi munkatapasztalatára építve támogatja a hazai vállalkozások, start-upok növekedését, külpiacra lépését. Szakterülete az export-stratégia kialakítása, online-offline b2b, külpiaci online marketing. Az Enterprise Europe Network keretében az Európai Bizottság megbízásából nyújt üzleti coaching szolgáltatást a pályázatok kedvezményezettjeinek.  

Sütő-Nagy Kata

Nemzetközi marketing és üzletfejlesztési szakértő. Közel 20 éves nemzetközi tapasztalatának köszönhetően segíti a hazai vállalkozások növekedését, külpiacra lépését. Szakterülete a B2B marketing. A Horizon 2020 és Horizon Europe programok keretében az Európai Bizottság megbízásából nyújt üzleti coaching szolgáltatást a pályázatok kedvezményezettjeinek.  

SZAKMAI ELŐADÁSOK

A fejlődés minden résztvevő számára nyitott, hiszen Dr. Garamhegyi Ábel abban segít minket, hogy megértsük célcsoportunk igényeit, Dr. Prónay Szabolcs, a Dobbantó tréning marketing szakértője pedig beszél a brandépítésről, a B2C kapcsolatépítésről és mindennek a marketinghez fűződő viszonyáról.

Dr. Garamhegyi Ábel

Ábel egyetemi diplomáját Szegeden szerezte, matematika-földrajz szakon, majd közel 20 éve szerzett Ph.D. fokozatot településmarketing témában.
Egyetemi oktatói tevékenysége szinte folyamatos 1995 óta, de munkája évtizedekig a közszférához és a reálgazdasághoz kötötte. Minden esetben nemzetközi területekkel foglalkozik, gyakran utazott vagy élt idegen országokban – jellemzően Európán kívül.
Dolgozott vezető minisztériumi köztisztviselőként éppen úgy, mint nagy nemzetközi vállalat alkalmazottjaként vagy külpiacra igyekvő középvállalkozás vezetőjeként.
Jelenleg főállású egyetemi docens, kutatási és oktatási területe továbbra is a határokon átnyúló üzleti tevékenység, elsősorban a szolgáltatások piacán. Ázsiai tapasztalatait ma az oktatásban adja tovább. Aktív tanácsadó, több induló vagy feltörekvő vállalkozás foglalkoztatja ma is.

Dr. Prónay Szabolcs

Szabolcs a marketing területén nyújt segítséget több képzésünk keretein belül, Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának egyetemi docense, emellett számos hazai és nemzetközi projekt vezetője. Korábban megkapta a Szegedi Tudományegyetem Év fiatal oktatója címet, sőt, volt az SZTE GTK Év férfi oktatója. Szakmai tapasztalatait mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az európai marketinges akadémiai közösség (EMAC – European Marketing Academy) tagja, továbbá a legjelentősebb hazai marketing közösség (EMOK – Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért) elnökségi tagja.

RÉSZVÉTELI DÍJ

Bemutatkozási lehetőség díja: 24.500 Ft + ÁFA a csomag piaci értéke 135.000 Ft, melyet most a SEED adományozói program keretében kedvezménnyel biztosítunk.

Rendezvény látogatói díja: 12.000 Ft + ÁFA

ONLINE RÉSZVÉTEL

Ha nem tudsz személyesen részt venni az eseményen, akkor online is követheted a rendezvényt. Itt megnézheted a szakmai előadásokat, a kiválasztott vállalkozó hölgyek üzleti történeteit és a Női Váltó riporteri munkájának köszönhetően a kiállítói standokba is betekinthetsz.
Mindemellett minden kiállító és színpadi bemutatkozó lehetőséget kap az online felületen is kiállítói standot kialakítani, csakúgy, ahogy további, a női vállalkozók fejlődését szolgáló szakmai kiállítók is megismerhetőek.
Az online tér nem csak nézelődésre, de kapcsolatépítésre is szolgál, használd ki ezt is!
Az online részvétel díja: 12.000  Ft + Áfa

SZAKMAI KIÁLLÍTÓK

A szolgáltatók széles köre tud további segítséget nyújtani a Dobbantót végzett hölgyek fejlődéséhez, melyeket megtalálsz az online kiállítói térben.

Szakmai kiállítói díj: 75 000 Ft + Áfa

MI FOG TÖRTÉNNI?

10:00 Megnyitó, köszöntő

Ahogy az ajtók sem nyílnak meg maguktól, úgy a rendezvények sem. Az első DoboGO esemény képzeletbeli szalagját Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a SEED Alapítvány ügyvezetője és Apari Gréta v. Prónay Kinga, az MKB Bank képviselője „vágja át.”

10:20 Dobogóra fel! Storytelling

3 izgalmas blokk keretein belül megismerheted a Dobbantós vállalkozónők történeteit. A rövid szünetek során pedig betekintetsz a standokba. Hidd el, megéri! Óriási inspirációt meríthetsz vállalkozásodhoz!

12:20 Szakmai stand-up!

Elsőre nem tudod összekötni a két szót? Akkor még nem találkoztál Dr. Prónay Szabolccsal és Garamhegyi Ábellel. A jókedv és a tudásátadás garantált! Utánozhatatlan stílus, maximális professzionalizmus, gyakorlati tapasztalat – ezeket összegyúrva csak fantasztikus élménnyel gazdagodhatsz!

13:20-15.00 Kapcsolatépítés, networking

Ha megkérdezzük a női vállalkozásokat a networking lehetőségek és a kapcsolatépítés hiányát jelölik meg a TOP5 helyen, ha a vállalkozás akadályait kell megnevezniük. Gyere el a DoboGO-ra és építsd a kapcsolatokat!

KIEMELT TÁMOGATÓ

MKB BANK

A „Dobbantó MKB Bank, pénzügyekről nőknek” program létrehozója, megvalósításának állandó támogatója https://www.dobbantoprogram.hu/

PROGRAM MÉDIAPARTNERE

NŐI VÁLTÓ

Női váltó / noivalto.hu – női online magazin

GALÉRIA

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu