A történet ismét folytatódik… Keressük 2023 sikeres vállalkozónőit és női vállalatvezetőit

Az emberek szeretik a történeteket. Szeretnek tanulni, inspirálódni, erőt meríteni mások meséiből. Ezért, ahogy 2018 óta folyamatosan, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány és a Sikeres Nők Egyesülete (Professional Women’s Association – PWA) idén is kiírja a Van egy jó történeted? című pályázatát, amelyben keresik a 2023. év legsikeresebb, leginspirálóbb női vállalkozóját és női vállalatvezetőjét. A pályázat kiemelt támogatója a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), mely a Női Vállalkozói Szekció megalakulásával maga is kifejezte, hogy jelentősége van a hazai gazdaság fejlődésében a nők aktív szerepvállalásának.

A pályázat mottója: Sikeres nők nélkül nincs sikeres társadalom.

A jó történet inspirál, bátorít, cselekvésre késztet. Ilyen történeteket vár a SEED Alapítvány és a PWA – Sikeres Nők Egyesülete az idén is olyan kezdő vagy haladó, esetleg generációváltásban érintett női vállalkozóktól, női vezetőktől, akik példájukkal szívesen segítenének más hölgyeknek (és persze uraknak is) a vállalkozói vagy vállalatvezetői pályán történő elindulásban vagy továbbhaladásban.

A VOSZ az idei évben a pályázat kiemelt támogatójaként segíti, hogy a pályázat híre minél több vállalkozónőhöz és női vezetőhöz elérjen, hiszen – ahogy az Év vállalkozója díjak kiosztásával is – tevékenységének fontos részét képezi a vállalkozói példaképek felkutatása és bemutatása. A VOSZ égisze alatt 2022. novemberében létrejött Női Vállalkozói Szekció, melynek mindkét kiíró szervezet alapító tagja, tagsági köre is arra világít rá, hogy vállalkozói mérettől függetlenül működnek a mikro-, kis- és középvállalati méretekben sikeres női vezetők és tulajdonosok, akik erőt és jövőt mutatnak vállalkozótársaiknak, munkatársaiknak, partnereiknek.

Az idei évi pályázatban is többek között arra keressük a jó példákat, tanulságos történeteket, hogy milyen hosszú távon is ható, a mindennapi működésbe beépülő módosításokat, fejlesztéseket vezettek be a vállalkozónők, női vezetők a szervezeteikben ahhoz, hogy eredményesen alkalmazkodjanak a külső és belső változásokhoz.

Mert szükség van hétköznapi hősökre, akiknek példájából, cselekedeteiből mindannyian meríthetünk.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, idén is kifejezett lehetőség van arra is, hogy egy cég kollektívája vagy vállalkozók/partnerek egy csoportja jelölje az elismerésre a vállalat vezetőjét (női vezetők esetében), illetve a vállalkozótársat (női vállalkozók esetében). Ebben az esetben a történetet a jelölők írják, a saját szemszögükből mutatva be az elismerésre előterjesztett vállalkozónő/női vezető tevékenységét.

A benyújtott pályázatok közül a közönség idén is kiválaszt egyet, amelyet Közönségdíjjal jutalmazunk, ezért a pályázati anyaghoz csatolt, a jelentkezőt bemutató rövid videó nagy segítség lehet a közönségszavazatok gyűjtésében.

Nem regényeket, hanem rövid, velős, emberi történeteket várunk 2024. június 30-án éjfélig.

A beérkezett pályázatokat női vállalkozások fejlesztésében jártas szakemberek, valamint vállalatvezető és vállalkozó hölgyek, korábbi évek díjazottjai bírálják el.
A díjátadó gálára 2023 őszén kerül sor ünnepélyes keretek között.

A pályázatról további információ és jelentkezési lehetőség:

Van egy jó történeted? Keressük az év női vállalkozóját, vezetőjét

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu