Tudásbarát szervezet díj 2021 és Tudásmegosztó programsorozat

2019-ben első ízben kezdeményezte a Tehetség és Tudás Központ Alapítvány (TTKA), valamint a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány a Tudásbarát szervezet díj létrehozását. Idén 3. alkalommal, immár a Kurázsi Konzorcium keretében nyílik meg a lehetőség a vállalkozásoknak bemutatkozni ezen a téren.

Ismerd meg a Tudásbarát szervezet pályázat korábbi évek nyerteseinek a tapasztalatait, mit jelent számukra a vállalaton belüli tudás, hogyan ismerték fel annak fontosságát és mivel tartják meg és erősítik azt a cégen/intézményen belül.

Június 23-án 16:30-tól a SEED Alapítvány Facebook csatornáján élőben közvetítjük a beszélgetést. 

Itt lesz velünk Patonai Ágnes, a p2m Kft. ügyvezetője, Sulai Erika, a Budapest VI. kerületi Kölcsey Ferenci Gimnázium igazgatóhelyettese és Kovács Dániel, a Zsiráf Kreatív Ügynökség ügyvezetője.

dr. Berendi Péter, a CSAVE alelnöke állandó zsűritagként mondja el tapasztalatait a pályázatokról.

Pomázi Gyula, az SZTNH elnöke arról fog nekünk beszélni, miért fontos a tudást a cég értékei között megjeleníteni, így növelni vállalatunk vagyonát.

Gyulay Tibor abban segít, hogy ne távozzunk üres kézzel, útravaló csomagjában bemutatja, hogyan azonosítható a tudás és a tudásbróker, és gyakorlati tanácsokkal is ellátja azokat, akik idén szeretnének benyújtani pályázatot.

A beszélgetést Varga Szilvia, a SEED Alapítvány szakértője moderálja.

Részletesen a Tudásbarát szervezet díjról:
https://seed.hu/tudasbarat-szervezet-dij-palyazati-felhivas/

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu