Brandépítés – 2022

Brandépítés – 2022

Nem árt az éberség!

 

Időpont: 2021. december 9. csütörtök. 9.30–15.30

Helyszín: Budapest, BKIK Székház vagy Experience Center Konferenciaközpont

Részvételi lehetőségek: helyszínen, távolról és a kettő kombinációjával

 

A cég brandje sokszor többet ér, mint a fizikai vagyona. Vigyázzunk rá!

Nagyot bukhatunk, ha akár apró kommunikációs hibákat is vétünk!

Nyilvánosság elé kilépni most veszélyesebb, mint valaha. Várjunk vele!

 

Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program! 

Siessen a hely foglalásával, a létszám korlátozott! 

Helyszínen kívül választhatja a videóközvetítést vagy mindkettőt!  

 

Részvételi lehetőségek és árak itt.

 

Miről szólunk?

Új trendek jönnek ismét. A régieket nagyon gyorsan elsöprik a sűrűn jövő krízisek. Ami biztosan megmarad a pandémia legmélyebb bénultsága idejéből, az a munkáltatói márka egekbe emelkedése, ahol az otthoni munkavégzés jóléti foglalkoztatássá vált. Az is biztosnak tűnik, hogy a  felelős, a gondoskodó, a környezettel, a segítségre szorulókkal törődő vállalatnak a jövőben nagyobbak lesznek az esélyei az elismertségre, mint valaha.

A túlpolitizáltság miatti veszélyek azonban erős óvatosságra intenek. A véleménynyilvánításnak ugyanis túl nagy a kockázata. A saját sztori, történet még mindig visz mindent. A hamisság hamarabb kihallatszik, mint bármikor. Több és gyorsabb a sikersztorik tündöklése és bukása is. A social media brandépítésre alkalmassága csökken, a social media presztízsével együtt.

Aki fenn akarja tartani cége és termékei jó hírnevét, nagyon éberré kell válnia. A cég karaktergyilkossága is bármelyik pillanatban megtörténhet. Ilyen világot élünk.

Előadóink, a legjobb brand- és márkaépítési szakemberek sokat tudnak segíteni a közeli jövőbe látáshoz.

Várjuk a kkv-döntéshozókat a kommunikációs és marketingvezetőket, szakembereket, tanácsadókat, a hirdetési, ügynökségi szakmák képviselőit. 

Választható részvételi lehetőségek
  1. Helyszínen személyes részvétel (Grátisz: Networking Programon részvétel)
  2. Távoli részvétel élő videóközvetítésen keresztül. (Grátisz: 7 napig nézhető)
  3. Kombinált részvétel (helyszín és utólagos videómegtekintés (Grátisz: networking és 3 nap videón visszanézés) 

A helyszínre kérjük, hozza magával a védettséget igazoló okmányát!

A konferencia részletes programja és regisztráció

Rendezők

Kiemelt szakmai támogató

 Szakmai támogató

További felvilágosítás és információ

 

(1) 239 – 9597  konferencia@ppkonferencia.hu

Weboldal: www.ppkonferencia.hu

Kattintson ide a leiratkozáshoz

Tájékoztatjuk, hogy meghívónk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint a Parlament és a Tanács GDPR- az EU új általános Adatvédelmi rendeletében foglaltaknak megfelelően jártunk el, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően. Abban az esetben, ha a leiratkozási linkre kattintva nem tud sikeresen leiratkozni, kérem szándékát jelezze a leiratkozas@ppkonferencia.hu  e-mail címen.

Ez az üzenet kizárólag a Címzettnek szól. Azon Személyek, vagy Cégek, akik nem címzettjei, jogosultjai ennek az üzenetnek, nem olvashatják, továbbíthatják, nem dolgozhatják fel azt, illetve nem érezhetik magukat megszólítva. Amennyiben ezt az üzenetet valamely, az internet sajátosságainak következtében felmerülő okból tévesen kapta meg, úgy kérjük, semmisítse meg és értesítse az üzenet küldőjét, illetve legyen szíves hírlevelünkről leiratkozni. Felhívjuk figyelmét, hogy a levélnek mind címzettje, mind tartalma harmadik személynek beavatkozásával befolyásolható, ezekből az okokból fakadó következményekért – mint illetéktelen címzett, hamisított tartalom, vírus – a PP Konferenciaközpont Kft. nem tud felelősséget vállalni. Amennyiben hasonlót tapasztal, úgy kérjük a levelet továbbítsa felénk a fent megadott e-mailcímen az eset további kivizsgálása végett.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu