Helyezd biztonságba a cégvagyont!

Szeretettel meghívjuk a PP Konferenciaközpont és a BKIK Helyezd biztonságba a cégvagyont! című konferenciájára, melyen a SEED Szakmai partnerséget vállalt. Tagtársaink, partnereink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt hibrid konferenciánkon.

1. Helyszíni részvétel:

14000 Ft helyett 11 000 Ft + áfa.  Kuponkód: SZPSZ22

2. Távoli részvétel (videóközvetítés)

16000 Ft helyett 13 000 Ft + áfa. Kuponkód: SZPT22

3. Kombinált részvétel (helyszíni és távoli):

18000 Ft helyett 15 000 Ft + áfa. Kuponkód: SZPK22

Figyelem! A kedvezmény igénybevételéhez a Regisztrációs űrlap végén levő „Kupon kód” mezőbe írják be a választott kedvezmény kódját!

Helyezd biztonságba a cégvagyont!

Készüljünk a háború okozta válságra is!

 

Időpont: 2022. április 7. csütörtök. 9.30–16.00

Helyszín személyesen résztvevőknek: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 7. emelet.

Távolról résztvevőknek: interneten jelszóval belépéssel 7 napon át.

 

Ne tegyük ki kockázatos, váratlan körülményeknek a cégvagyont!

Hol van manapság biztonságban a pénz, a tudás és a fizikai vagyon?

A legfőbb értékünk mindig legyen velünk! Tudod mi az?

p

Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program!
Távolról résztvevőknek 7 napig jelszóval nézhető!
Választhatja mindkettőt együtt (távolról és helyszínről részvételt)!

Az utóbbi években a világjárványban megtapasztalhattuk, egy szempillantás alatt semmivé lehet, eltűnhet minden érték, melyet sok munkával teremtettünk magánemberként és vállalkozóként egyaránt, ha nem készülünk fel előre a váratlanra.  

A háborúval biztosan nem számoltunk! Ukrajna lerohanásával hosszú évekre megváltozik az életünk. A tegnapi rutinok, melyek szerint éltük az életünket, vezettük, fejlesztettük cégeinket, a háború közelségében más értelmet nyertek. A fizikai és pénzügyi túlélés foglalkoztatja inkább az embereket, nem a növekedés.

A vagyon biztonságba helyezésére is új gondolkodásmódot, fontossági sorrendet kell elővennünk!

Új megközelítések, tanácsok, bizakodó és vészforgatókönyvek is elhangzanak az idei „Helyezd biztonságba a cégvagyont” című konferencián, melyek még nem tapasztalatokra épülnek. Mert háborús tapasztalatunk még nincs. Eddig ismeretlen félelmekből és vészforgatókönyvekből tudunk csak meríteni.

A reménykedés kegyelmi idejében van mit átgondolni a vagyonunk biztonsága szempontjából.  Kezdjük ott, hogy mérjük fel pontosan, mekkora és milyen vagyoni érték halmozódott fel a cégünkben! S hol tartsuk, mibe fektessük, hogy biztonságban legyen, bármi történjen is. Cselekedjünk gyorsan! Legyünk naprakészek a cég piaci értékével is. Sok bevált, biztonságos adózási és pénzügyi előnyökkel járó, költséghatékony megoldást is alkalmazhatunk értékeink számbavételére és környezete biztonságosabbá tételére.

Vegyük komolyan a veszélyeket! Nagy szükségünk lesz rá a jövőben, mert a stabilitás, kiszámíthatóság még hosszú ideig nem lesz velünk.

Előadóink a biztonságos vagyongazdálkodás legjobb szakértői. Tisztában vannak az értékek veszélytől megóvásának jogi, adózási, gazdálkodási, vagyonmentési lehetőségeivel. Tanuljunk tőlük értékeink biztonságba helyezése érdekében. Várjuk a hibrid konferenciára a kkv-döntéshozókat!

Választható részvételi lehetőségek
  1. Helyszínen személyes részvétel (Grátisz: Networking Programon részvétel)
  2. Távoli részvétel élő videóközvetítésen keresztül. (Grátisz: 7 napig nézhető)
  3. Kombinált részvétel (helyszín és utólagos videómegtekintés (Grátisz: networking és 3 nap videón visszanézés) 

 

A konferencia részletes programja és regisztráció

Rendezők:

További felvilágosítás és információ

 

(1) 239 – 9597  konferencia@ppkonferencia.hu

Weboldal: www.ppkonferencia.hu

Kattintson ide a leiratkozáshoz

Tájékoztatjuk, hogy meghívónk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint a Parlament és a Tanács GDPR- az EU új általános Adatvédelmi rendeletében foglaltaknak megfelelően jártunk el, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően. Abban az esetben, ha a leiratkozási linkre kattintva nem tud sikeresen leiratkozni, kérem szándékát jelezze a leiratkozas@ppkonferencia.hu  e-mail címen.

Ez az üzenet kizárólag a Címzettnek szól. Azon Személyek, vagy Cégek, akik nem címzettjei, jogosultjai ennek az üzenetnek, nem olvashatják, továbbíthatják, nem dolgozhatják fel azt, illetve nem érezhetik magukat megszólítva. Amennyiben ezt az üzenetet valamely, az internet sajátosságainak következtében felmerülő okból tévesen kapta meg, úgy kérjük, semmisítse meg és értesítse az üzenet küldőjét, illetve legyen szíves hírlevelünkről leiratkozni. Felhívjuk figyelmét, hogy a levélnek mind címzettje, mind tartalma harmadik személynek beavatkozásával befolyásolható, ezekből az okokból fakadó következményekért – mint illetéktelen címzett, hamisított tartalom, vírus – a PP Konferenciaközpont Kft. nem tud felelősséget vállalni. Amennyiben hasonlót tapasztal, úgy kérjük a levelet továbbítsa felénk a fent megadott e-mailcímen az eset további kivizsgálása végett.

 

 

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu