Szellemi tulajdon – A láthatatlan vagyon

Szeretettel meghívjuk a BKIK és a PP Konferenciaközpont Szellemi tulajdon – A láthatatlan vagyon című konferenciájára, melyen a SEED Szakmai partnerséget vállalt. Tagtársaink, partnereink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt videókonferenciánkon.

Kedvezményes részvételi díj

11 000 Ft + áfa.  Kuponkód: SZP20

Figyelem! A kedvezmény igénybe vételéhez a Regisztrációs űrlap végén levő „Kupon kód” mezőbe írják be a választott kedvezmény kódját!

Szellemi tulajdon – A láthatatlan vagyon
Tedd láthatóvá a vagyoni értékek között!

Időpont: 2021. január 21. csütörtök, 9.30–16.00
Helyszín: élő videókonferencia (a közvetítés 7 napig visszanézhető)

A fizikai vagyonod elveszhet a válságban. A szellemi vagyonod soha.
A láthatatlan vagyon akár 2-3-szorosára is növelheti a cég értékét!
A tulajdonos kincse a sikeres modellben van. Értékeltesd fel, míg nem késő!

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető!

Miről szólunk?

A tomboló gazdasági válság idején a saját bőrünkön tapasztaljuk meg, milyen könnyen válik értéktelenné a  fizikai vagyon. A fejünkben levő tudás azonban csak akkor veszhet kárba, ha nem jelenítjük meg a cég vagyoni értékei között. De ne csak az innovációban, a feltalálásban, az újításban közvetlenül kifejeződött vagyoni értékekben gondolkodjunk! Tudjuk meg időben, hogy a „láthatatlan vagyon”, azaz az alapító tulajdonos kapcsolatrendszere, saját vezetői, szervezetfejlesztési know-howja, a felépített brand, a márka éppen úgy vagyonosítható, mint a szervezeti működési folyamat, a sikert hozott üzleti, termelési, értékesítési rendszereink.

Ne hagyjuk elveszni a láthatatlan vagyonunkat, ami akár a cég fizikai vagyonának 3-4-szerese is lehet.  Ne dobjuk a kukába saját értékünket! Ha sor kerül a generációváltásra, vagy a cég eladására, befektető bevonásába, döntő szerepe lesz a cégértékben a szellemi vagyonnak. 

Kiknek szólunk?

Tulajdonosoknak, döntéshozóknak, céget vásárlóknak és eladóknak, generációváltóknak mondjuk el, hogyan mérhető és értékesíthető a tulajdonos hatalmas kapcsolatrendszere, innovativitása, speciális egyéni tudása. Hogyan válik láthatóvá a cég innovációs képessége, az emberek, egyéni hozzáadott-értéke, a cég brandje, hírneve, kapcsolatrendszere. Szakemberektől megtudhatjuk, mit tegyünk, hogy ne a kukába kerüljön az általunk teremtett érték. 

A konferencia részletes programja és regisztráció

Rendezők:

További felvilágosítás és információ:
Tel.: (1) 239 – 9597                                                                                       E-mail: konferencia@ppkonferencia.hu
weboldal: www.ppkonferencia.hu

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu