Tudásmenedzser (CKO) Akadémia indul március végén partnerünk, a KM-Expert Kft. gondozásában

Egy távozó kulcsember tudásának elvesztése, az ismétlődő hibák kiküszöbölése, a tapasztalatok beépítése, egy új ember betanításának hatékonyabbá tétele, az egymás közötti tudáscsere felerősítése, az információ keresésére fordított idő csökkentése, a best practice-k elterjesztése a szervezetben… az ilyen és hasonló kihívások megoldásának kulcsa a hatékonyabb tudásgazdálkodásban keresendő.

Nem elég azonban csupán felismerni a tudásmenedzsment (TM) rendszer fejlesztésének szükségességét: célzott, tudatos cselekvésre van szükség. Ezeknek a kezdeményezéseknek a sikerét döntően befolyásolja, hogy van-e egy elkötelezett, kompetens „bajnokunk”. A nemzetközi szakirodalom ezt a személyt nevezi Chief Knowledge Officer-nek (CKO), magyar megfelelője a tudásmenedzser.

A KM EXPERT hiánypótló programja felkészíti a részvevőket arra, hogy felismerjék a TM eszközök hatékony alkalmazásának lehetőségét, képesek legyenek a változások megtervezésére és sikeres  megvalósítására.

A SEED szakmai partnerei, mentorai és ügyfelei jelentős kedvezményekkel vehetnek részt az Akadémián. A programról további részletek a bemutatkozó anyagban találhatóak.

CKO Academy_bemutatkozó

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu