Webáruházi trendek – 2021, szakmai partneri meghívó

Szeretettel meghívjuk a BKIK és a PP Konferenciaközpont Webáruházi trendek – 2021 című konferenciájára, melyen a SEED Szakmai partnerséget vállalt. Tagtársaink, partnereink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt videókonferenciánkon.

Kedvezményes részvételi díj

11 000 Ft + áfa.  Kuponkód: SZP20

Figyelem! A kedvezmény igénybe vételéhez a Regisztrációs űrlap végén levő „Kupon kód” mezőbe írják be a választott kedvezmény kódját!

Webáruházi trendek – 2021

Dönts véglegesen az e-commerce mellett!

 

 

Időpont: 2021. március 11. 9.30–16.00 (aznap élő egyenes adásban, 6 napig felvételről megnézhető)

Helyszín: Országos élő videókonferencia (interneten, mobilon, tableten)

 

A webes kereskedelem nyert a pandémia ellen. A vevő nála marad.

Tegyük ideiglenesből profivá a webshopunkat! A vásárló már átszokott.

Kösd össze a marketingcsatornákat! Használd a komplex technológiákat!

 

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető!

 

Miről szólunk?

Már egy éve velünk él a pandémia. A kereskedelem, a vásárlók átköltöztek előle a webre. Aki ezt nem tette meg, várta a járvány eltűnését, már biztosan bánja.  Egy év után kijelenthetjük, hogy a vásárlási szokások végleg átalakultak. A változás egyértelmű nyertesei a webáruházak, webshopok, a raktározás és a futárszolgálatok.

A kereskedelem, a vendéglátás, és a céges B2B értékesítés túlélői gyorsan léptek. Aki tehette, gyorsan választott, fejlesztett saját webes értékesítést, vagy egy online piactérhez kapcsolódott. 

Túl vagyunk a kapkodáson. A legfontosabb kérdés ma az, hogy az ideiglenesen felépített olcsó, gyors e-commerce megoldások helyett a profi, fejlett, hosszú távú webes kereskedelem mellett tegyük-e le a voksunkat.

A felmérések szerint a vásárlók nagy része nem szokik vissza. A netes kényelem mellett marad.  Okosan tesszük, ha megyünk a vásárlók után, s a fejlettebb, hatékonyabb webáruházas rendszerek, marketing és technológiák felé nyitunk.

Kiknek szólunk?

Várjuk a webáruházakat, webkereskedelmet építőket új ismeretekkel, hatékony megoldásokkal és  a működtetéshez szükséges szabályok bemutatásával. Hatékony megoldásokkal készültünk a fizetési megoldások, a vevőbarát vásárlás és marketing témájában is. 

 

A konferencia részletes programja és regisztráció

Rendezők:

 

 

 További felvilágosítás és információ:

Tel.: (1) 239 – 9597                                                                                       E-mail: konferencia@ppkonferencia.hu

weboldal: www.ppkonferencia.hu

 

 

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu